Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de specialist op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat. Als dit niet goed functioneert, komt dat meestal door problemen aan spieren, pezen, banden en/of gewrichten. De klachten waarmee een patiënt bij de fysiotherapeut komt, kunnen daarom zeer uiteenlopend zijn.

Het kan gaan over acute blessures, zoals een verstuikte enkel of rugklacht. Ook verouderingsklachten zoals arthrose, waarbij toenemende stijfheid, krachtsvermindering en bewegingsbeperkingen kunnen een rol spelen. Verder behandelt de fysiotherapeut ook neurologische problematiek, zoals de revalidatie na een beroerte.

Samen met u, werk ik aan het herstel, vermindering of stabilisatie van uw klacht.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren