Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Medical taping

Medical Taping is een tape-methode waarbij met elastische tape lichamelijke problemen verholpen en voorkomen kunnen worden. De elastische tape ondersteunt namelijk het spierstelsel en daarmee lichaamseigen genezingsprocessen. Het beïnvloedt de neurologische en circulatoire systemen zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

De achterliggende gedachte is dat spieren niet alleen voor onze bewegingen zorgen, maar ook onze bloedsomloop, lymfestelsel en lichaamstemperatuur beïnvloeden.

Met de conventionele tapemethode wordt met niet-rekbare tape een beperking van een gewricht bewerkstelligt, terwijl met deze tape-methode de mobiliteit juist wordt vergroot door de functie te verbeteren.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren